Generell informasjon

Gauldal Raceweekend er et samarbeid mellom Støren Ski, NMK Støren, NMK Gaula Motorsport og Lundamo IL. Arrangementet består av en kombinasjon av 3 idrettsgrener som kjører i én og samme trasé.

Dette har aldri vært gjort før og er derfor det første av sitt slag i Norge.
Kort fortalt – et unikt arrangement!

Mer informasjon om de ulike grenene finner du ved å velge gren her:

  

Konkurranse og show

Gauldal raceweekend er ment for både bredden og eliten i alle 3 idrettsgrener. En kombinasjon av konkurranse og show, et sammenhengende arrangement uten lange pauser. Der de involverte grenene bytter på å bruke traséene, slik at publikum og samarbeidspartnere får god underholdning begge disse dagene.

Direktesendt på storskjerm

Vi satser å filme store deler av traséen, slik at dette blir sendt direkte på storskjerm i publikumsområdet. Dette for å gi publikum og støtteapparat god oversikt over hva som skjer ute i løypa.

Ekstra action

Et eget hopp for bilene i målområdet på Støren sørger for litt ekstra action. Med god lyd, tribuner og et sosialt opplegg ved målområdet, vil dette bli et løft for sporten, men også et løft for det lokale næringslivet.

Mer info

Ta kontakt dersom du lurer på noe. Vi tar gjerne et møte for å legge til rette for dere, slik at dere skal få mest mulig ut av Gauldal Raceweekend.

Arild Solberg, solbergmse@gmail.com

© Alle rettigheter - Gauldal Raceweekend 2016